Dan toch...

10-05-2020 07:34

Goedemorgen,

eindelijk goed nieuws. We kunnen beginnen. In ieder geval op 23 Mei. Misschien een week eerder als we in de vereniging voor woensdag alles op orde kunnen krijgen. Inkorven en afslaan moet allemaal anders ivm Corona. Gaat allemaal via protocol. Nou dat gaat in onze vereniging vast goed komen. In ieder geval heel blij dat de duiven nu weer op de vlucht kunnen. Al zijn de eerste paar vluchten alleen voor de vereniging.

Ik heb de weduwnaars afgelopen Vrijdag getoont en in de mand gedaan voor een nacht. Zaterdag morgen 20 doffers in de auto gedaan naar Bant (25km). Om 7:20 gelost. Was nog wel wat heiig, maar om 7:51:44 de eerste in de klok. De vale van Frank. Ze komen dus wel gelijk naar huis en gaan niet eerst naar Joure de overgewende doffers! Had ik niet gedacht.

Gisteravond zat er een "vreemde"duif. Een zwarte duivin. Ging best makkelijk naar binnen. Ik gepakt. Was erg mager en vieze ring.Duivin van mijzelf van 2015. Opzoeken in de computer en ja weg vanaf 1-07-2017. Gewoon bijna 3 jaar weg. Apart. Maar gebeurt wel is vaker.

Nou ik zal de doffertjes klaar stomen voor de vluchten. Heb er veel zin in.

Fijne moederdag...

Terug

Contact

Mikey's loft
facebook: mikel.post‎


© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Maak een gratis websiteWebnode